Antal: 4-5 personer
Tid: 25-30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Prisklasse: Midt på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
200 g hvedemel
100 g sukker
2 æg
1 tsk. bagepulver
100 g smør
4-6 blommer
0,5 spsk. sukker
0,5 spsk. kanel
Flødeskum/flormelis/creme fraiche/vaniljeis som pynt
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til det skummer med en elpisker. Smelt smøret og bland med ægge-sukkermasen. Tilfør mel, bagepulver og vend størstedelen af blommerne skåret i små tern i dejen.
Dejen kommes i en smurt tærteform/kageform med en diameter på ca. 25 cm..
Skær de sidste 1-2 blommer ud i både og fordel på dejen i cirkler. Bland den halve tsk. sukker og kanel og drys over.
Bag kagen ved 200 grader i ovnen i ca. 20-25 minutter. Tjek med en gaffel/spisepind/lignende at den er gennembagt.
Server med kold flødeskum/creme fraiche/is eller drys et fint lag af flormelis over inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar