Antal: 1-2 portioner
Tid: 40 min.
Sværhedsgrad: Nem
Prisklasse: Midt på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
1 aubergine
1-2 håndfulde grønne bønner
½-1 porre
½-1 gul/rød peberfrugt
100 g revet ost (f.eks. mozzarella/cheddar)
Olivenolie
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Skær auberginen i skiver på omkring ½ cm, vask bønnerne, skær peberfrugten og porren i tynde skiver.
Kom skiftevis lag af aubergineskiver og lag af bønner + peberfrugt i et fad.
Dryp lidt olivenolie og drys med salt og peber for hvert lag. Kom evt. lidt vand i bunden af fadet for at sikre, at det ikke tørrer ud.
Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 min. Derpå fordeles den revne ost over og fadet stilles tilbage i ovnen igen i omkring 10 min. ved varmluft indtil osten er gylden.
Server som en vegetarisk ret eller som tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar