Antal: 2 portioner
Tid: 30 min.
Prisleje: Midt på måneden
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
2 stk. løg
12 stk. små champignoner
1 stk. stor snackpeber
2 fed hvidløg
1 pk. friske spinatblade
400 g kyllingefilet - skåret i tern
2 spsk. kokosolie (eller anden fedtstof)
4 stk. tørrede abrikoser
Karry, ingefær, chili, salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær løget i halvt og derefter i tynde ringe. Skyl peberfrugten, fjern toppen, skær den halvt over og fjern kernerne. Skæres derefter i tynde halvringe. Pil hvidløgsfedet og hak det fint. Skyl champignonerne kort, tør dem godt og skær dem i tynde skiver. Skær de tørrede abrikoser ud i små tern.
Smelt den sidste halvdel af fedtstoffet på panden/i wokken og tilsæt kylling sammen med karry,ingefær og chili. Vend det i panden med jævne mellemrum, til ternene har fået lidt farve over det hele.
Tilsæt de stegte grøntsager sammen med spinaten og de tørrede abrikostern, vend det rundt til spinaten er blevet varm og smag til med salt, peber og evt. mere karry, ingefær og chili
Serveres med det samme, evt. med et drys ristede og saltede cashewnødder på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar