
Antal:2-3 portioner
Tid: 20 min.
Sværhedsgrad: Middel
Prisklasse: Først på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
250 g laksefilet/laksetern
2,5 dl madfløde
Pasta - se pakken for portionsstørrelse
100 g friskrevet parmesanost/lignende
1 bouillonterning
Et skvæt fiskesauce - kan undlades
Ruculosalat
Tomat
Basilikum
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog fløden med en bouillonternin og smag til med basilikum, salt og peber. Tilsæt ost og fjern gryden fra varmen.
Kog pastaen som vist på pakken og steg imens lakseternene i lidt fedtstof på en pande i 5-6 minutter i det hele. Undlad at vende for tit, da laksen kan gå fra hinanden.
Når pastaen er færdig vendes den i flødesaucen, tomat skåret i mindre stykker og en-to håndfuld(e) rucolasalat.
Vend til sidst fisken i forsigtigt og server straks med lidt høvlet ost ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar