
Tid: 5-10 min. (+ 60 min.)
Sværhedsgrad: Nem-Middel
Prisklasse: Først på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
100 g røget/gravad lak
80-100 g. frisk spinat
75 g. hytteost/pikant
Peber
Dild og citron til pynt
Fremgangsmåde:
Fordel de tynde skiver af laks i ca. 10-15 cm. bredde på et stykke bagepapir/husfilm/plastikpose (anvend evt. en sushimåtte, da det gør det lettere).

Rul det sammen. Dette kan godt være lidt vanskeligt og kan kræve lidt øvelse.
Stil eventuelt i køleskabet i en times tid.
Skær lakserouladen ud i 1½ cm. skiver og anret på lidt spinat og pynt med en kvist dild og en skive citron.
Baggrund:
Nogle gange kan man være heldig og finde røget/gravad laks på tilbud og så er det bare om at forkæle sig selv. Kan både serveres som en lille forret til 4 personer eller som en let hovedret til 2 personer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar