
Antal: 14-16 stk.
Tid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem-Middelsvær
Prisklasse: Sidst på måneden
Fryseegnet: Tvivler
Ingredienser:
1 pakke tærte-/pizzadej
100 gram cheddar i terninger
3 spsk. smør
1-2 fed hvidløg, hakket fint
0,75 dl revet parmesanost
2 spsk. persille (evt. tørret)
Fremgangsmåde:
Fordel dejen i 14-16 mindre stykker og placer ét stykke ost på hver dejklump.
Fold dejen omkring osten så den fuldstændigt dækkes og rul dem til kugler.
Sæt ovnen på 175 grader celsius og mens ovnen varmes op sauteres det finthakkede hvidløg på en pande i smørret. Kom det i en lille skål.
I en anden skål blandes den revet ost sammen med persillen.
Dyp bollerne i osten og rul dem i osteblandingen. Sæt dem derpå på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i omkring 10-12 minutter indtil osten er blevet gylden.
Server som forret, kødfri hovedret eller som mellemmåltid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar