
Antal: 2 portioner
Tid: 25-40 min.
Sværhedsgrad: Nem
Prisleje: Midt på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
2 fileter af hvid fisk (torsk, sej eller pangasius)
4 skiver serranoskinke
Saft fra ½ lime
2 spsk. finthakket dild
1 tsk. sennep (evt. sød)
Salt og peber
Server evt. med grønne asparges, stegte majs og minitomater.
Fremgangsmåde:
Dup fisken tør med køkkenrulle, læg den i et ildfast fad.
Rør sennep, dild og lime sammen og krydr med salt og peber. Fordel et tyndt lag af den tykke creme på fisken som rulles sammen og pakkes ind i skinken.
Fisken bages i ovnen i 20-35 min. ved 180 grader.
Kog nogle friske grønne asparges og steg nogle majs.
Server samlet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar