
Antal: 2 portioner
Tid: 30-40 min.
Sværhedsgrad: Nem
Prisklasse: Sidst på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
4 store kartofler (ikke bagekartofler)
Revet cheddarost
Peberfrugt i små tern
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skrub kartoflerne godt. Prik med en gaffel afskillige huller rundt omkring.
Placer kartoflerne i et ildfast fad med en ganske lille smule vand og bag dem i ca. 20 min. i ovnen ved 160 grader varmluft eller indtil de føles gennemkogt (afprøv med en gaffel).
Steg imens peberfrugten på en pande.
Tag kartoflerne ud af ovnen og med en ske fjernes størstedelen af det indvendige, som placeres i en skål.
Bland ost og peberfrugt med kartoffelfyldet og smag til med salt og peber.
Kom fyldet tilbage i kartoflerne og placer en smule ost øverst.
Sæt kartoflerne tilbage i ovnen og bag indtil osten er gylden.
Server som lækkert tilbehør eller tag med i madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar