
Antal: 6 stk.
Tid: 10 min.
Sværhedsgrad: Nem
Prisleje: Sidst på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
3 hårdkogte æg
½ dl mayonnaise
Stegt bacon i små stykker
Friskhakket chili
Paprika
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Halver æggene, fjern blommen og kom disse i en skål.
Bland mayonnaise i og smag til med chili, paprika, salt og peber. Gem en smule af chilien til pynt.
Kom æggemassen i en plastikpose, klip et lille hul i den ene ende og klem ud i æggene.
Pynt med chili og bacon.
Køl ned inden servering.
Baggrund:
Fyldte æg stammer fra oldtidens Rom serveret som forret og er i tidens løb lavet på mange forskellige måder med alt fra sennep, honning, eddike, rosiner, ost og meget andet. Begrebet "Deviled" opstod i 1786 i Storbrittanien for at beskrive stærkt/krydret/kogt/stegt mad. Deviled eggs findes også i en mild udgave under navnet Angel eggs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar