
Antal: 4-5 portioner
Tid: 2 timer
Sværhedsgrad: Middel
Prisleje: Midt på måneden
Fryseegnet: Ja
Ingredienser:
2 stk. svinehjerter/1 kalvehjerte
10 skiver bacon
250 g champignoner
2 løg

4 dl bouillon
4 spsk. hvedemel
4 spsk. margarine/smør
Peber
Serveres med kartoffelmos eller ris.
Fremgangsmåde:
Hjerterne vaskes og skæres i mundrette strimler. Løg pilles og hakkes.
Bacon skæres i strimler og bouillon forberedes.
Champignoner renses og skæres i mindre stykker.
Løg og bacon brunes i en stor gryde. Hjerterne vendes i mel og peber og tilsættes. Kog i 1½ time for at få sejheden ud af kødet.
Tilbered kartoffelmos eller ris når der er en halv times tid tilbage.
Champignonerne ristes i margarinen/smørret og tilsættes sammen med tomaterne.
Varm igennem og server.
Baggrund:
Hjertegryde er en super lækker ret som jeg har fået meget hele mit liv. Mange mennesker bryder sig ikke om smagen eller konsistensen af indmad, men denne opskrift er en god måde at udnytte at hjerter er billigt kød og så smager det altså bare super godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar