
Antal: 4 portioner
Tid: 40-45 min.
Sværhedsgrad: Middel
Prisleje: Midt på måneden
Fryseegnet: Nej
Ingredienser:
½ kg gulerødder
450 g ris
40 g revet ost
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 L bouillon
2 dl hvidvin
Citronsaft
Olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl, grovskær og kog gulerødderne til de er bløde. Hæld vandet fra og tilsæt hvidvinen. Blend til puré.
Pil og hak løg og hvidløg og steg det i lidt olivenolie. Tilsæt derpå gulerodspuréen og rør konstant.
Kom derpå risene i indtil risene er let blanke/gennemsigtige før der tilsættes bouillon 1 dl ad gangen.
Fortsæt til risene er al dente. Fjern derpå fra varmen og tilsæt ost.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar